Menu Sluiten

ZORGAANBOD

Wij zorgen goed voor u.

De maatschappij kan niet bestaan zonder goede zorg. Of het nu gaat om zorg in de zin van het lichamelijk en geestelijk welzijn, zorg aan huis, omdat u zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen. Diensten in- en om het huis. Ons zorgaanbod is divers en beschikbaar voor iedereen die het nodig heeft. U kiest zelf en u beslist zelf.

Wij werken met vaste thuishulpen, zodat persoonlijke aandacht en een vertrouwd gezicht verzekerd is. 

Onze zorgcoördinator bespreekt graag de mogelijkheden die passen bij uw wensen en mogelijkheden. Hieronder geven wij een beeld wat de mogelijkheden zijn.

Particuliere Zorg

Heeft u geen indicatie dan kunt u bij ons particuliere zorg inkopen. Bij particuliere zorg is veel bespreekbaar bij Papa Zorg. U kunt hierbij denken aan extra hulp op het gebied van begeleiding, huishoudelijke taken, verpleging en verzorging, en behandeling.

Wij leveren maatwerk. Wij bieden ook welzijnsdiensten aan, zoals bijvoorbeeld een tuinman, schoonheidsspecialiste, computerdeskundige, gezelschap, persoonlijke assistent of vervoer. Wat er werkelijk mogelijk is, weet u als u ons gesproken heeft.

Individuele Begeleiding

Papa Zorg biedt op sociaal en maatschappelijk vlak begeleiding aan. Begeleiding omvat activiteiten waarmee wordt ondersteund bij het uitvoeren van algemene dagelijkse levensverrichtingen en bij het aanbrengen en behouden van structuur in en regie over het persoonlijk leven.

Onze begeleiders ondersteunen op allerlei gebieden.

Wij ondersteunen u om, met als einddoel, zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. Wij vinden de participatie in de samenleving van cliënten belangrijk.

Voorbeelden van begeleiding zijn: hulp bij de administratie, post en financiën. Ondersteuning bij het boodschappen doen, om de dag in te delen en dingen te ondernemen. Bij het contact zoeken met mensen in de omgeving, om de (ouder)rol in het gezin te vervullen. Wij helpen ook bij het leren om het huishouden te doen. Ook geven wij ondersteuning bij begeleiding naar de dokter, naar het ziekenhuis of apotheekbegeleiding. 

Huishoudelijk Hulp

Papa Zorg helpt met hulp in het huishouden. Samen wordt gekeken wat er in uw huis moet gebeuren. Dat kan van alles zijn, zoals stofzuigen, opruimen of de ramen zemen. Wij helpen u met ontspullen.

Verzorging en verpleging

Papa Zorg helpt met: wassen (geheel of gedeeltelijk, in bed, douche of aan de wastafel), haren wassen of het opmaken van uw bed. Hulp en begeleiding bij aan- en uitkleden. Hulp bij het aanbrengen of aantrekken van hulpmiddelen, prothesen, elastische kousen. Hulp en begeleiding bij toiletgang, hulp bij het aanleggen van een urinaal, hulp bij het op de po gaan, verwisselen van incontinentiemateriaal. Hulp en begeleiding bij onder andere: mond- en gebitsverzorging (waaronder prothese), scheren, hand- en voetverzorging, sieraden omdoen.

Wij bieden hulp en begeleiding bij eten en voeding, zoals hulp bij het eten en drinken en het toedienen van sondevoeding. Verder bieden wij hulp bij beweging en houding, zoals begeleiding bij transfers (bijvoorbeeld in/uit bed, bed-stoel, in/uit bad), hulp bij wisselliggingen en hulp bij houding in bed en stoel.

Ook bij huidverzorging kunt u bij ons terecht. Reguliere huidverzorging, smetten voorkomen en verzorgen van smetplekken (roodheid en irritaties van de huid), Voorkomen decubitus/verzorgen niet-open huid en het verzorgen van stoma en andere onnatuurlijke lichaamsopeningen bij intacte huid.  

Bij medicijngebruik helpen wij hulp bij het aanreiken van medicijnen, hulp bij het innemen van medicijnen en het aanbrengen van zalf/ crème op een intacte huid.

Tevredenheid Zorgkaartnederland.nl

Door uw ervaring te delen op ZorgkaartNederland.nl, laat u zien wat goed gaat in de zorg en wat beter kan. Uw ervaring helpt anderen om hun zorgaanbieder te kiezen. En het helpt zorgaanbieders om de zorg steeds beter af te stemmen op uw wensen.

Cliëntenraad

Papa Zorg heeft een cliëntenraad die bestaat uit cliënten en mantelzorgers. Deze cliëntenraad is de gesprekspartner en geeft de directie gevraagd en ongevraagd advies. De cliëntenraad behartigt de belangen van de cliënten in algemene zin. Thema´s van de cliëntenraad zijn onder andere: kwaliteitsverbetering en zorgvernieuwing. Bij belangrijke onderwerpen zoals de stelselverandering informeert de cliëntenraad de cliënten van Papa Zorg proactief.